Partnereink

partner01

SZŰCS GÁBOR LAW FIRM

A Dr. Szűcs Gábor ügyvédi irodát 1999-ben alapította Dr. Szűcs Gábor független praxisként, miután hat éven keresztül hagyományos ügyvédi irodák tagjaként jólismert magyar és multinacionális vállalkozások tanácsadójaként dolgozott. Ez alatt az idő alatt szerteágazó tapasztalatokra tett szert kereskedelmi, vállalkozási és üzleti jogi, M&A-, csődjogi, ingatlanjogi, valamint adatvédelmi, munkajogi, telekommunikációs, közbeszerzési, fogyasztóvédelmi és szabályozásjogi területen.

partner05

CHEER UP!

Egy fiatalos, lendületes, kreatív csapat, akik 2009 óta foglalkoznak különböző rendezvények, események, találkozók, partik, összejövetelek megszervezésével és teljes körű kivitelezésével. Szolgáltatásaik között céges vacsora, üzletember találkozó, konferencia, kiállítás, termékbemutató, gálavacsora, műsoros est, vállalati nap, családi nap lebonyolítása szerepelnek.

partner02

Lücke Team International GmbH

Folyamatosan globalizálódó világunkban elengedhetetlen a folyamatosan változó feltételekhez való alkalmazkodás annak érdekében, hogy sikeresen jelenjünk meg a piacon. A Datavik partnere, a Lücke Team International stratégiai tanácsadóként segíti a munkát, melynek keretében hosszútávú struktúrák és folyamatok, növekedéselősegítő tanácsok, közös ötletek és megoldások kerülnek kidolgozásra mind a külső, mind a belső kommunikációs nehézségek leküzdése érdekében.

partner03

Eredményes Marketing Felmérések

Kulcsfontosságú, hogy valós tényekre alapozzuk a terjeszkedést egy adott piacon, hogy az költséghatékonyan és a kezdeti lépésektől profitábilisan tudjon megtörténni. A stabilitás és prosperitás egyik döntő tényezője a marketing felmérések, mely kideríti, hogy az emberek mit akarnak vagy mit fognak el fogadni vagy miben fognak bízni. Az Eredményes Marketing Felmérések elkötelezte magát arra, hogy szolgáltatása által a különböző szektorban tevékenykedő cégek egyértelmű és kiszámítható sikereket érjenek el, legyen szó új terjeszkedési lehetőségekről vagy meglévő piacon történő fejlesztésekről.

partner06

Charlie’s Professional Brand Building

A Charlie’s brandépítő ügynökség H. Jancsó Kata és Szabó Ági, azaz két sokat próbált kreatív szakember vezetése alatt jött létre, miután tevékeny éveket töltöttek közösen egy nemzetközi reklámügynökségnél. Több nagysikerű, itthon és nemzetközileg is díjazott kampányt követően 2011-ben üzlettársak lettek egy reklámstúdióban, majd 2013-ban létrehozták a Charlie’s-t: egy brandépítéssel, valamint klasszikus és digitális reklámkampányok tervezésével foglalkozó kreatív irányítóközpontot.

partner07

Color&Code

Kreatív Rengeteg. Tervezünk, gondolkodunk, rajzolunk, fejlesztünk, írunk, forgatunk, fotózunk.
Bence, Kata, Dénes

partner04

Jogszerviz Kft. / D.A.S. Könyvelőiroda

A D.A.S. Könyvelés a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. 100%-os leányvállalata, amely az ERGO csoport tagja, ezzel magunk mögött tudhatjuk Európa piacvezető jogvédelmi társaságának szakmai és pénzügyi stabilitását, illetve egy európai nagyvállalat szolgáltatási garanciáját. A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. Magyarországon 2002 óta van jelen, a D.A.S. Csoport 15. leányvállalataként. A D.A.S. Magyarországon piacvezető a jogvédelmi biztosítások piacán. A JogSzerviz szolgáltatáscsomagja már nem csak jogvédelmi biztosítást tartalmaz, hanem az ügyfeleink számára egyéb hasznos szolgáltatásokat is, ezért jött létre a D.A.S. Könyvelőiroda.

schnabil

Dr. SCHNABL & TEAM

Adótanácsadó irodánkat Dr. Norbert Schnabl alapította 1988-ban Bécs 13. kerületében.
Ettől az időponttól kezdve feleségével, Regina Schnabllal együtt folyamatosan bővítette széles spektrumú szaktudását, illetve ügyfélkörét.
2002-ben további irodával bővült a „Schnabl-Team” Ebreichsdorfban, Roland Pataki vezetésével
2012 óta Magyarországon, Szombathelyen is működtetünk ügyfélszolgálatot, amelynek vezetője Ódor Adrienn.

cleartech

CLEAR TECH STÚDIÓ

Minőségi, rövid és figyelem felkeltő filmekkel, olyan ismertségre tehet szert, ami biztosítja a bizalmat a vevőkben Ön felé, és sokkal hatékonyabbá teszi az értékesítést. Szakértő csapatunk teljes értékű szolgáltatást tud nyújtani a marketing felmérétsől és piackutatástól kezdve a filmkészítésen át egészen addíg, hogy a filmet hogyan tudja a lehető leghatékonyabban felhasználni.

systems

I3 Rendszerház Kft.

Mi, az i3 Rendszerház Kft szeretnénk az Ön megbízható partnere lenni IT területen! Cégünk szolgáltatásai három fő tevékenységi körre bonthatóak: rendszerüzemeltetés és internetes jelenlét, telefon szolgáltatás, vállalatirányítási rendszer és egyedi szoftver fejlesztés. Nagy cégekkel szemben mint kis cég rugalmasan tudunk segíteni az Ön vállalkozásának a különböző IT kihívások leküldésében.

ehe

Delzsényi Katalin – coach

Másik országba költözni, ott dolgozni, vagy üzletet nyitni nagyon izgalmas vállalás, vállalkozás. Izgalmas az egyénnek, a cégének, és nem kevésbé a családtagoknak.Egy coaching folyamat keretében támogatni tudom abban, hogy képes legyen megfogalmazni kihívásait, és megtalálja válaszait ezekre a kérdésekre. Ennek köszönhetően jobban eligazodik új környezetében, nyitottabbá és befogadóbbá válik, melyek növelik komfortérzetét, életminőségét és szakmai eredményességét.

partner08

Company Assistant Service Kft.
Az IPA-mentes székhely és szolgáltatóház

A Company Assistant Service Kft. több évtizedes üzleti, cégvezetői és disztribúciós környezetben szerzett tapasztalatok alapján alakult meg. Társaságunk fő tevékenysége a teljes mértékben törvényes keretek között történő pontos, precíz székhelyszolgáltatás. Azért, hogy még kedvezőbb lehetőségeket tudjunk biztosítani ügyfeleink számára, a Company Assistant Service Kft. Budapesthez legközelebb levő iparűzési adó-mentes településen, Csomádon működik. Vállalkozásunk azokat a cégeket, cégvezetőket segíti, akik az iparűzési adó megtakarítása mellett, vállalatuk üzemeltetéséhez szükséges cégszolgálatot, háttérszolgálatot szeretnének igénybe venni, mindezt professzionálisan, kifejezetten a számukra kialakított rendszerben.
Mottónk: Teljes körű cégszolgálat, minőségi cégeknek!”

Caesar Consulting

CAESAR CONSULTING

A Caesar Consulting céget azzal a szándékkal alapították független tanácsadók, hogy a modern, komplex megközelítésen alapuló szakértői szolgáltatásokat a hazai kis- és középvállalkozások számára is hozzáférhetővé tegyék.
A Caesar Consulting tanácsadói csapata egymással szorosan együttműködő adótanácsadó, könyvelő, ügyvéd és pályázatíró szakember révén kínál komplex gazdasági szolgáltatásokat megbízói részére Budapesten, Szombathelyen és Zalaegerszegen. Vezető munkatársaink évtizedes tapasztalatot szereztek a magyar KKV szektorban, illetve – nagy nemzetközi tanácsadó cégek (pl. Ernst&Young, LeitnerLeitner) korábbi munkatársaként – nemzetközi szinten.
Kiemelt szakterületeink: adóügyek, cégalapítás és cégügyek, ingatlanügyek.

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez